Du själv är ett konstverk

Har du någonsin tänkt på att du själv är ett konstverk? Det kanske låter konstigt, men så är det ju egentligen. Du kan färga ditt hår, sminka dig, klä på dig olika kläder och mycket annat för att visa dina konstnärliga förmågor. Om du inte vill färga håret i olika färger eller köpa en helt ny garderob finns det andra sätt att se sig själv som ett konstverk.

Ta hand om ditt yttre

Det kan låta klyschigt, men att ta hand om sitt yttre är en stor del av livet. När du ser ett konstverk ser du ju dess utsida först, och det är inte förens senare som du blir intresserad av vad som finns på insidan. Likadant är det med dig själv. Ta hand om din hud, din kropp och andra yttre faktorer genom att göra saker som att handla Murad-produkter om du vill det. Det kan hjälpa dig att se dig själv som ett konstverk.

Lyssna på dig själv

Lika viktigt som det är att ta hand om det yttre är det att ta hand om det inre. Det enklaste sättet att göra det är att lyssna på dig själv. Vad känner du, vad tycker du, vad vill du? Det kan vara svåra frågor att svara på, men oftast är det bara du själv som vet svaren.

Ett sätt att börja lyssna på sig själv är att meditera. När du mediterar kan du känna olika känslor – vilket är exakt det som konst handlar om. Konst handlar om känslor, och det gör även du. Så behandla dig själv som det konstverk du är så ska du se att du kan få både ett bättre yttre och ett tryggare inre!